جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

بهترین روانشناس تهران؛ کلینیک روانشناسی برای درمان افسردگی

بهترین روانشناس تهران با توجه به میزان رضایت مراجعین عبارتند از خانم مرضیه خمسه، دکتر احمد اسماعیل زاده برزی، دکتر لیلا صدری، دکتر نیما گنجی، آقای حسین روزبهانی، دکتر ناهید کرمی و خانم معصومه حافظ امینی.
بهترین روانشناس تهران

بهترین روانشناس تهران کیست؟ بهترین دکتر روانشناس تهران را چگونه می‌توان پیدا کرد؟ در این مقاله ما لیستی از کلینیک و روانشناس خوب در تهران را به همراه رزومه و اطلاعات کامل آورده‌ایم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید:

لیست بهترین روانشناس در تهران

بهترین روانشناس در تهران
خانم مرضیه خمسه
دکتر احمد اسماعیل زاده برزی
دکتر لیلا صدری
دکتر نیما گنجی
آقای حسین روزبهانی
دکتر ناهید کرمی
خانم معصومه حافظ امینی

بهترین روانشناس تهران کیست؟

اگر شما به دنبال بهترین روانشناس تهران برای درمان افسردگی، بهترین روانشناس کودک، روانکاو و یا مشاور خوب هستید خواندن لیست زیر می‌تواند به شما کمک زیادی بکند. در این لیست اطلاعات بهترین روانشناسان تهران به همراه نمونه کار و رزومه آن‌ها آورده شده‌است:

خانم مرضیه خمسه، روانشناس خوب در تهران

خانم مرضیه خمسه دارای مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی و دانشجوی دکترای روانشناسی تربیتی در تهران هستند.

دکتر مرضیه خمسه روانشناس تهران

ایشان با بیش از ۱۵ سال سابقه کاری و تالیف کتب مختلف در حال حاضر در زمینه‌های مشاوره خانواده، مشاوره زوجین، وسواس فکری، مشاوره نوجوان و بلوغ و … مشغول خدمت رسانی به مراجعین خود هستند.

 

عضویت پزشکان

 

دکتر احمد اسماعیل زاده برزی، بهترین دکتر روانشناس در تهران

دکتر احمد اسماعیل زاده برزی دارای دکترای روانشناسی در تهران هستند.
دکتر احمد اسماعیل زاده برزی تهراندکتر برزی با سال‌ها سابقه مشاوره موفق یکی از بهترین روانشناسان تهران هستند. در حال حاضر ایشان در زمینه‌های زوج درمانی، روانشناسی خانواده، سکس تراپی، درمان اختلالات خلقی، مدیریت استرس و … به مراجعین خود مشاوره می‌دهند.

 

عضویت پزشکان

 

دکتر لیلا صدری، بهترین روانشناس در تهران

دکتر لیلا صدری دارای مدرک دکترای روان درمانی و روانشناسی تربیتی در تهران هستند.

دکتر لیلا صدری روانشناس تهران

ایشان با دارا بودن پروانه تخصصی از سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در حال حاضر در زمینه‌های مشاوره فردی، زوجین، تحصیلی، فرزند پروری و درمان اختلالات یادگیری به مراجعین خود خدمت رسانی می‌کنند.

 

عضویت پزشکان

 

دکتر نیما گنجی، دکتر روانشناس در تهران

دکتر نیما گنجی دارای مدرک دکترای تخصصی روانشناسی و عضو هیئت‌ علمی جهاد دانشگاهی در تهران هستند.

دکتر نیما گنجی روانشناس تهران

ایشان در حال حاضر در زمینه‌های مختلف از جمله بیش فعالی، افسردگی، انواع اختلالات خلقی، اضطراب، وسواس، اضطراب فراگیر، اتیسم، انواع مشکلات خواب، میگرن، اعتیاد و غیره مشغول خدمت رسانی به مراجعین خود هستند.

 

عضویت پزشکان

 

آقای حسین روزبهانی، روانشناس خوب تهران

آقای حسین روزبهانی دکترای روانشناسی بالینی در تهران هستند.

دکتر حسین روزبهانی روانشناس تهران

دکتر روزبهانی در حال حاضر عضو هیئت علمی دانشگاه هستند و بیش از ۷ سال سابقه کاری موفق در زمینه انواع مشاوره دارند. ایشان در زمینه‌ اختلالات خلقی، روانی و شخصیتی، درمان افسردگی، اضطراب، خشم، وسواس و غیره به مراجعین خود خدمت رسانی می‌کنند.

 

عضویت پزشکان

 

دکتر ناهید کرمی، روانشناس در تهران

خانم دکتر ناهید کرمی با دارای مدرک دکتری تخصصی روانشناسی در تهران هستند.
دکتر ناهید کرمی روانشناس تهرانایشان عضو سازمان نظام روانشناسی و هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی هستند. دکتر کرمی با سال‌ها سابقه کاری درخشان، تالیف کتب گوناگون و همچنین اخذ گواهینامه‌های متعدد در حال حاضر یکی از بهترین روانشناسان تهران در زمینه مشاوره کودک و نوجوان به شمار می‌روند. زمینه‌های فعالیت دکتر کرمی عبارتند از:
– مشاوره کودک و نوجوان
– بازی درمانی
– درمان اختلالات یادگیری
– آموزش مهارت‌های زندگی و …

 

عضویت پزشکان

 

خانم معصومه حافظ امینی، بهترین روانشناس تهران

خانم حافظ امینی کارشناسی ارشد سنجش و اندازه گیری (روان شناسی) در تهران هستند.

دکتر معصومه حافظ امینی روانشناس تهران

خدمات خانم حافظ امینی را می‌توان در زمینه انجام آزمون‌های روان‌سنجی، ارزیابی بالینی شخصیت، ارزیابی هوش و استعداد، تشخیص اختلالات روانی و مشاوره تحصیلی و شغلی نام برد.

 

عضویت پزشکان

 

انتخاب و مراجعه به بهترین روانشناس های تهران اهمیت زیادی در گرفتن نتیجه مطلوب دارند. شما باید از لیست بالا به دقت دکتر روانشناس خوب در تهران را پیدا کنید.

 

بهترین روانشناس تهران برای درمان افسردگی

قبل از پاسخ به این سوال باید بدانیم روانشناس کیست؟ روانشناس فردی است که رفتار، شخصیت و روابط بین فردی و نحوه یادگیری را در بین انسان‌ها بررسی می‌کند. روانشناسی نیز علم بررسی رفتار و فرآیندهای روانی مثل افکار، احساسات و هیجانات افراد در جهت بهبود رفتار آن‌هاست. علم روانشناسی کاربردهای بسیاری دارد و در زمینه‌های مختلف مانند سیاست گذاری، اقتصاد، بازرگانی و غیره استفاده می‌شود، اما کاربرد اصلی آن در پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری‌های روانشناختی است.

بهترین روانشناس تهران علاوه بر دارا بودن مدرک روانشناسی باید تجربه کاری کافی نیز در این زمینه داشته باشد، علاوه بر این موارد مذکور، یک روانشناس خوب در تهران باید از ویژگی‌های زیر نیز برخوردار باشد:

  • مهارت ارتباطی بالا: یک روانشناس خوب باید توانایی برقراری ارتباط با کلیه مراجعین خود از جمله بزرگسالان و کودکان را داشته باشد. در صورتی که روانشناس نتواند به درستی با مراجعین خود ارتباط برقرار کند درمان موثر نیز صورت نخواهدگرفت.
  • قابلیت اعتماد: یک روانشناس خوب باید قابل اعتماد و محرم اسرار مراجعین خود باشد.
  • صبر کافی: یکی از مهمترین ویژگی‌های یک روانشناس خوب صبر بالاست. در جلسات درمان ممکن است شرایط همیشه طبق انتظار روانشناس پیش نرود، چرا که بیمار ممکن است به دلیل آسیب‌هایی روحی رفتار مناسب با درمانگر نداشته باشد. بنابراین یک روانشناس خوب باید صبور باشد و شرایط بیمار را به خوبی درک کند.
  • دریافت آموزش مستمر: یک روانشناس خوب باید دائما آموزش ببیند و دانش خود را به روز نگه دارد، چرا که نیازهای جامعه دائما در حال تغییر است و درمانگر نیز ناچار است به منظور مواجه صحیح با بیماران، جدیدترین روش‌ها و تکنیک‌های آموزشی را به کار ببرد.
  • رعایت حد و مرز: یک روانشناس خوب در حین پروسه درمان حد و مرز اخلاقی را رعایت کرده و با بیمار وارد هیچگونه رابطه عاطفی یا عاشقانه نمی‌شود.

 

فرق روانشناس، روانپزشک چیست؟

روانپزشکی علم بررسی و مطالعه مشکلات بهداشت روان، تشخیص، مدیریت و پیشگیری از آن‌ها است، به عبارت دیگر روانپزشک فردی است که صلاحیت تجویز دارو به بیمار را دارد و بیشتر بر درمان بیماران با دارو تمرکز دارد، اما روانشناس فردی است که صلاحیت تجویز نسخه دارویی را ندارد و بر درمان بیمار با مشاوره و گفتار درمانی تمرکز دارد. همچنین لازم به ذکر است که در صورت تشدید بیماری و عدم امکان درمان آن با گفتار درمانی و مشاوره، روانشناس بیمار را به روانپزشک ارجاع می‌دهد.

 

فرق روانشناس و روانکاو چیست؟

باید بدانید که روانکاوی بخشی از دانش روانشناسی است که به مطالعه و بررسی بخش ناهوشیار ذهن فرد می‌پردازد. در حقیقت روانکاو با نفوذ به بخش ناهوشیار ذهن افراد سعی در یافتن ریشه افکار، احساسات و خاطرات ناخوشایند و درمان آن‌ها دارد و سپس با این کار بخش هوشیار فرد را نیز درمان خواهدکرد. به طور کلی روانکاوی عمیق‌تر و موشکافانه‌تر به بررسی مشکلات فرد می‌پردازد و به همین علت است که درمان‌های روانکاوی عموما طولانی‌تر از درمان‌های روانشناسی هستند.

 

چگونه کلینیک روانشناسی خوب در تهران را پیدا کنیم؟

در این مقاله لیست بهترین روانشناسان تهران به همراه بیوگرافی آنها آورده شده است که شما می‌توانید دکتر روان شناس خود را انتخاب کنید.

 

منابع: پزشک ۲۴، psychology

نویسنده این مطلب:

المیرا سالاری هستم فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشته مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه تهران. بیشتر از 3 سال است که در حوزه سئو و تولید محتوا فعالیت می‌کنم و به زمینه پزشکی و سلامت علاقه زیادی دارم. تمام تلاش من ارائه مطالب مفید برای شما هست که بتوانید در انتخاب جراح زیبایی، بهترین تصمیم را بگیرید.

۶ پاسخ

  1. مرسی بابت مقاله خوب تون و معرفی بهترین روانشناسان تهران
    من تونستم یک منبع معتبر پیدا بکنم که همه متخصصین ی جا باشن

    1. با سلام و وقت بخیر
      خیلی خوشحالیم که از معرفی روان شناسان تهران توسط پزشک ۲۴ رضایت دارید و مرسی که نظر خود را به اشتراک گذاشتید.

    1. با سلام و وقت بخیر
      با توجه به میزان افسردگی ممکن است به هر دو نیاز باشد برای تشخیص آن ابتدا باید به روانشناس مراجعه کنید که در صورت نیاز برای تکمیل درمان شما را به روانپزشک نیز ارجاع می‌دهند.

  2. سلام من مشکل اختلال خواب دارم و شبا چندبار از خواب میپرم. الان نمیدونم باید برم پیش روانشناس یا پیش روانپزشک؟ میشه لطفا راهنماییم کنین؟

    1. با سلام و وقت بخیر
      توصیه می‌شود ابتدا به روانپزشک مراجعه کنید تا ریشه و علت اختلالات خواب شناسایی شود، سپس در صورتی که نیاز به دارو باشد ایشان برای شما دارو تجویز خواهند کرد و در صورتی که نیاز به مشاوره و روان درمانی باشد، جهت تکمیل پروسه درمان، شما را به روانشناس ارجاع خواهندداد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما
چه ساعتی با شما تماس بگیریم؟