عوارض عمل بینی در زمستان می تواند به شرایط جسمی و موقعیت مکانی بیمار بستگی داشته باشد. خیلی از افراد تمایل دارند تا بدانند کدام فصل برای جراحی بینی مناسب تر است؟
در پاسخ به این سوال می توان گفت که برای انجام جراحی بینی در هر فصلی هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد و متقاضی بدون هیچ مشکلی می تواند آن را انجام دهد.
در واقع اگر مراقبت های بعد از جراحی بینی به درستی انجام شوند جای هیچ نگرانی برای فصول مختلف سال و آب و هوا وجود ندارد و شما می توانید بهترین نتیجه را از عمل بینی خود به دست آورید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد عمل بینی و عوارض آن، با مشاورین ما در پزشک ۲۴ در ارتباط باشید:
انجام جراحی بینی در چه فصلی بهتر است؟
برخی از افراد تصور می کنند که اگر جراحی بینی در فصل زمستان و سرما انجام شود موجب بروز حساسیت و یا سرماخوردگی می شود، که این تصور کاملا اشتباه است و این مسائل باعث ایجاد حساسیت در فرد نمی شود.
علاوه بر این برخی از افراد فکر می کنند که اگر در فصل گرما عمل بینی انجام دهند باعث تورم و التهاب بیشتر در فرد می شود، اما این را باید بدانید که تغییر در دما و آلرژی در نتیجه جراحی تاثیری نخواهد گذاشت.
در نتیجه می توان با خیالی آسوده در هر فصل از سال که هستید برای عمل بینی اقدام کنید.
عوارض عمل بینی در زمستان
معمولا گرما و سرما و در کل تغییرات دمای محیطی تاثیری بر روی جراحی ندارد و به همین علت این فصل عارضه ای نمی تواند به دنبال داشته باشد.
یکی از عارضه های جراحی بینی که به صورت شایعی در بین تمامی افراد دیده می شود، کبودی و التهاب در اطراف بینی و چشم ها می باشد، که میزان آن می تواند بسته به شرایط جسمی بیمار متفاوت باشد.
این عارضه موقتی بوده و پس از گذشت مدت زمان کوتاهی کاملا از بین می رود و حتی برای کاهش سریع تر آن می توانید از کمپرس سرد استفاده کنید.
عوارض دیگری نیز ممکن است وجود داشته باشد که ناشی از جراحی بینی است و به فصل گرما و یا سرما ارتباطی ندارد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد عوارض عمل بینی در زمستان، با مشاورین ما در پزشک ۲۴ در ارتباط باشید:
مطلب پیشنهادی: بهترین جراحان بینی در تهران
اقدامات قبل از عمل بینی
یکی از مسائل مهم در زمان عمل بینی اقدامات قبل از جراحی است که می تواند تاثیر بسیاری در نتیجه جراحی بگذارد و همچنین از عوارض عمل بینی در زمستان جلوگیری کند. این اقدامات می تواند شامل موارد زیر باشد:
- مراجعه به بهترین جراح بینی می تواند یکی از مهم ترین نکات برای رسیدن به نتیجه مطلوب و ایده آل از جراحی باشد.
- به مدت حداقل دو هفته قبل از عمل از خوردن داروهای ضد التهاب مانند آسپرین ها و ژلوفن خودداری کنید زیرا این داروها می تواند باعث افزایش احتمال خونریزی در زمان جراحی شود.
- همچنین به مدت حداقل دو هفته قبل از عمل از مصرف الکل و دخانیات پرهیز کنید، زیرا این موارد می تواند باعث اختلال در عروق خونی شود.
- همچنین در زمان مشاوره با پزشک خود در مورد سوابق بیماری و یا داروهای خاصی که مصرف می کنید مشورت نمایید.
- آزمایشات و عکس هایی که توسط پزشک متخصص تجویز شده است را انجام دهید و در زمان جراحی با خود به همراه داشته باشید.
- در روز عمل با یک دوست و یا آشنا به بیمارستان و یا کلینیک مراجعه کنید تا بتواند در صورت نیاز شما را همراهی کند.
- برای انجام جراحی از همراه داشتن طلا و جواهرات خودداری کنید و همچنین برای آقایان در روز عمل بهتر است ریش و سبیل خود را تراشیده باشند.
مراقبت های بعد از جراحی بینی
از مراقبت ها و اقدامات بعد از عمل بینی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- بعد از عمل بایستی به مدت ۵ الی ۷ روز استراحت کنید و از انجام ورزش و فعالیت های سنگین خودداری نمایید.
- بعد از این مدت و تقریبا یک هفته می توانید برای کشیدن بخیه ها و برداشتن آتل بینی خود به پزشک متخصص مراجعه کنید.
- در طول دوران نقاهت باید از پایین آوردن سر خود خودداری کنید، بهتر است در زمان استراحت و یا خواب از دو بالشت برای زیر سر خود کمک بگیرید تا بدنتان بالاتر از سرتان قرار بگیرد.
- وجود کبودی و التهاب در بینی و اطراف آن کاملا طبیعی بوده و پس از مدتی کاملا از بین می رود، اما در صورت تمایل می توانید از کمپرس سرد برای کاهش سریع تر آن کمک بگیرید.
- در این دوران از مصرف غذاهای خشک و سفت که نیاز به جویدن زیاد دارد خودداری کنید و بیشتر سعی کنید از مایعات و نوشیدنی های مقوی استفاده نمایید.
سابر اقدامات بعد از عمل بینی
- بهتر است از انجام ورزش های سنگین در طول دوره نقاهت پرهیز کنید اما به پیاده روی های کوتاه و آرام بروید تا از لخته شدن خون در بدن شما جلوگیری شود.
- در این مدت از غذا و خوراکی ها با نمک کمتر استفاده کنید، اینکار به کاهش سریع تر التهاب و تورم در بینی شما کمک بسیار می کند.
- از قرار گرفتن در زیر نور مستقیم خورشید جلوگیری کنید و همچنین تا مدت زمانی از استفاده از عینک خودداری کنید.
- داروها و مسکن های تجویز شده توسط پزشک را به موقع مصرف کنید تا از بروز درد و یا ناراحتی جلوگیری کند.
- همچنین به مدت دو هفته بعد از جراحی بینی از مصرف داروهای ضد التهاب مانند آسپرین ها خودداری کنید زیرا می تواند باعث افزایش کبودی و التهاب شود.
- علاوه بر این، به مدت حداقل دو تا سه ماه بعد از عمل از مصرف سیگار و الکل خودداری کنید تا باعث افزایش احتمال خونریزی نشود.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مراقبت های بعد از جراحی بینی، با مشاورین ما در پزشک ۲۴ در ارتباط باشید: