عمل پروتز سینه (جراحی بزرگ کردن سینه) چیست؟ بهترین مارک و انواع مدلهای پروتز سینه کدام است؟ هزینه عمل جراحی پروتز سینه در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ پروتز سینه با لیفت سینه چه تفاوتی دارد؟
ما اینجاییم تا به تمامی سوالات شما در خصوص پروتز سینه پاسخ دهیم تا بتوانید به راحتی برای انجام جراحی پروتز سینه تصمیم بگیرید. با ما در ادامه همراه باشید:
1 جلسه
از 28 میلیون تومان تومان
بین 10 تا 20 سال
کوتاه مدت
عمل پروتز سینه یکی از جراحیهای زیبایی محسوب میشود که بنا به دلایل مختلفی میتواند در خانمها انجام گیرد. در واقع هر گونه مشکلی که به دلایل گوناگونی همچون افزایش سن، تصادف، بیماریهای مختلف و …. در سینهها رخ داده باشد با کمک عمل جراحی پروتز سینه قابل حل است.
به صورت کلی دلایل استفاده از پروتز سینه را میتوان به صورت زیر بیان کرد:
علاوه بر این مسائل با استفاده از پروتز دائمی سینه میتوان به سینهها فرم داد و آنها را نیز بزرگتر کرد. این پروتزها میتوانند بنا به سلیقه و نیاز بیمار در اندازهها و فرمهای مختلفی وجود داشته باشند.
جراحان زیر با رعایت استانداردهای بین المللی این عمل را انجام می دهند:
پروتزهای گرد برای افرادی استفاده میشود که برجستگی بیشتر و یکپارچهای را برای سینههای خود دوست دارند. در این مدل، حجم تمامی نواحی سینه به یک شکل افزایش پیدا میکند و سینهها نیز بافتی نرمتر و خوش فرمتر به دست میآورند.
استفاده از پروتزهای گرد این امکان را برای خانمها فراهم میکند تا در صورت لزوم جراحیهای اصلاحی نیز انجام بدهند، به این صورت که اگر پروتز بچرخد، پاره شود و یا حتی تغییر شکل پیدا کند به راحتی میتوان با کمک یک جراحی ساده تمامی مشکلات به وجود آمده را رفع نمود.
همان طور که از نام این مدل پروتزها مشخص است، شکل ظاهری آنها شبیه به قطره اشکی است و همین امر باعث میشود تا فرمی طبیعیتر به سینههای فرد ببخشد. پروتز سینه اشکی برای خانمهایی مناسب است که سینههایی بسیار کوچک دارند و یا بافت نرم سینههای آنها بسیار کم است.
با کمک اینگونه از پروتزها میتوان به سینههایی که فاقد شکل مناسب هستند فرم بخشید و عدم تقارن در شکل ظاهری آن را برطرف نمود.
برخی از خانمها قبل از اقدام برای جراحی سینه با این سوال مواجه میشوند که پروتز اشکی بهتر است یا گرد؟ در جواب به این پرسش باید چنین گفت که، پزشک در ابتدا معاینات و بررسیهای لازم را بر روی شما انجام میدهد و اندازه مناسب پروتز و مدل آن را بر اساس نوع آناتومی فرد انتخاب میکند
این نوع از پروتزها که از جنس سیلیکون ساخته شدهاند، ظاهری ژل مانند دارند و در صورت استفاده از این نوع پروتزها فرد باید به صورت مرتب به پزشک متخصص مراجعه نماید. بافت پروتزهای سیلیکونی بسیار طبیعیتر بوده و شبیه به بافت سینه میباشد.
این نوع از پروتزها به خودی خود خالی نمیشوند اما امکان پارگی در آنها وجود دارد. همچنین برای جاگذاری پروتز سیلیکونی نیاز به ایجاد برش بزرگتری دارد و هزینه آن نیز نسبت به پروتز آب نمکی بیشتر میباشد.
اینگونه از پروتزهای که ظاهری گرد دارند، پس از جاگذاری در محل مناسبی از بافت سینه با آب نمک استریل و یا سالین پر میشوند. از آنجایی که این نوع از پروتزها قبل از جاگذاری در بدن پر نشدهاند، قرار دادن آنها در داخل سینه به راحتی صورت میگیرد و به همین دلیل نیاز به ایجاد برشهای کوچکتری نیز دارد.
همان طور که به این مسئله اشاره کردیم، عمل پروتز سینه جزء کم تهاجمیترین جراحیهای زیبایی محسوب میشود، از این رو عوارض آن نیز محدود میباشد. اما باید بدانید که هر نوع جراحی میتواند با عوارض کوتاه مدت و یا بلند مدتی همراه باشد که برخی از این موارد به شرح زیر میباشند:
در برخی موارد اندک نیز به دلیل مراجعه به یک پزشک کم تجربه ممکن است با عوارض شدیدتری مانند غیر طبیعی بودن فرم ظاهری پروتزهای سینه، بروز درد بعد از عمل پروتز سینه، علائم عفونت پروتز سینه، سوزش سینه بعد از پروتز، علائم پارگی پروتزهای سینه و … مواجه گردید، که با مشاهده چنین علائمی بایستی سریعا به پزشک متخصص مراجعه نمایید.
نکته: استفاده از پروتز با صلاحدید پزشک گذاشته می شود
عمل جراحی پروتز سینه را میتوان به عنوان یک جراحی زیبایی کم تهاجمی و ایمن در نظر گرفت. مدت زمان عمل پروتز سینه معمولا در حدود دو ساعت زمان میبرد و نیاز به دوره نقاهتی به مدت یک الی دو هفته دارد، که این مدت زمان در افراد مختلف متفاوت میباشد.
پس از گذراندن جلسات مشاوره با پزشک متخصص و بررسی وضعیت بیمار و تعیین نوع پروتز با حجم و اندازه مورد نظر زمان مناسب برای جراحی پروتز سینه تعیین میگردد. به منظور انجام این جراحی، برشهای لازم برای آن میتواند در سه محل مختلف زده شود که به صورت زیر میباشد:
انتخاب این برشها با توجه به نوع پروتزی که استفاده میگردد و دلیل انجام این جراحی صورت میگیرد. برشهای ایجاد شده عمیق نیستند و به راحتی قبل مشاهده نمیباشند.
برش زیر سینه
یکی از رایجترین انواع برش در عمل جراحی پروتز سینه، برش زیر سینه میباشد که طول این برش در حدود ۴ الی ۵ سانتیمتر است. جاگذاری پروتزها در بافت سینه در این مدل از برش کار سختی نیست و پس از اتمام جراحی محل برش ها قابل مشاهده نمیباشند.
برش زیر بغل
این نوع برش به دلیل عدم دسترسی مستقیم به بافت سینه توسط پزشکان زیاد توصیه نمیشود. همچنین جراح دید مستقیمی برای قرار دادن پروتز در این نوع جراحی ندارد.
برش هاله سینه
در صورتی که برای انجام جراحی از این نوع برش استفاده گردد، نیاز به مهارت و تخصص بالای پزشک در انجام جراحی خواهد داشت به این دلیل که برش ها کاملا در معرض دید قرار دارند و پزشک بایستی بتواند به خوبی آن را بپوشاند.
در نهایت پس از ایجاد برشهای مناسب برای جاگذاری پروتزها، آنها را در محل مناسب خود قرار میدهند، به گونهای که بافتهای نرم اطراف پروتز آن را به خوبی نگه می دارد و از جابه جا شدن آن نیز جلوگیری میکند. این پروتزها برای خانمهایی که دارای بافت کمی در ناحیه سینه خود هستند در پشت ماهیچه قرار میگیرد اما برای افرادی که قصد دارند تا افتادگی سینه را جبران کنند در زیر پوست و روی ماهیچه قرار میگیرد.
لیفت سینه برای افرادی استفاده میگردد که با بالا رفتن سن، نوسانات وزنی، بارداری و یا بعد از دوران شیردهی دچار افتادگی در بافت سینههای خود شدهاند. جراحی لیفت سینه با ایجاد تغییرات مناسب و مطلوب در بافت سینه به بهبود فرم آنها کمک میکند ولی سایز سینه را تغییر نمیدهد، اما جراحی پروتز سینه بر افزایش سایز سینه و بزرگ کردن آنها تمرکز دارد.
اما اصلیترین تفاوت لیفت و پروتز سینه در این است که، در جراحی پروتز سینه تمرکز اصلی بر روی بزرگ کردن سینهها است، اما در جراحی لیفت سینه سایز آن تغییر نمیکند و تنها افتادگی آن را برطرف مینماید
1- ئبه مدت حداقل دو هفته بعد از عمل به صورت طاق باز بخوابید. (از خوابیدن بر روی سینهها خودداری کنید)
2- معمولا بخیههای جراحی بزرگ کردن سینه جذبی است و با گذشت ۱۰ الی ۱۴ روز کاملا جذب میگردند.
3- به مدت حداقل یک ماه بعد از جراحی از انجام فعالیتهای سنگین و ورزشهای سنگین خودداری کنید.
4- در صورت تجویز پزشک در مورد استفاده از سوتینهای طبی به مدت ۶ الی ۱۲ هفته در کل روز استفاده کنید.
5- بهتر است وزن خود را ثابت نگه دارید و ورزش منظم و رژیم غذایی مناسب را در طول برنامه خود قرار بدهید.
6- برای تسریع در از بین بردن تورم و کبودی سینهها بعد از جراحی میتوانید از کمپرس سرد استفاده کنید
برندها و شرکتهای مختلفی هستند که در راستای تولید پروتزهای سینه فعالیت میکنند. از این رو پیدا کردن بهترین برند و با کیفیتترین آن ممکن است کاری سخت و دشوار باشد. اما در ابتدا باید به چند نکته قبل از اقدام به انتخاب مارک بهترین پروتز سینه توجه کنید:
در ادامه به معرفی چند برند معروف در تولید پروتزهای سینه پرداخته شده است.
پروتز موتیوا متعلق به کشور آمریکا میباشد و در سال ۲۰۰۴ تاسیس شده است و به طور میانگین در ۶۰ کشور از این برند استفاده میگردد.
این برند نیز متعلق به کشور آمریکا میباشد و محصولات خود را در انواع سایزها و طرحهای مختلف ارائه میدهد. عمر این پروتزها طولانی میباشد.
تولید پروتزهای پلی تک به سال ۱۹۸۶ بازمیگردد و متعلق به آلمان میباشد. این برند از پروتز توانسته جایگاه ویژهای را برای خود در کشورهای اروپایی به دست آورد.
پروتز سینه ناگور دارای ضمانت طولانی مدتی میباشد که این نشان از کیفیت بالای آن است. این برند نیز در لیست بهترین برند پروتز سینه قرار دارد.
گاهی اوقات به دلیل ایجاد تغییر شکل در بافت و فرم سینه ممکن است احساس سفتی در سینهها رخ بدهد که به آن انقباض کپسولی نیز میگویند. معمولا افرادی که این جراحی را انجام دادهاند با این مسئله مواجه میشوند و عارضهای اجتناب ناپذیر نمیباشد
انجام سولاریوم و یا گرفتن حمام آفتاب به پروتزهای سینه آسیبی وارد نمیکند، اما باید بدانید که به مدت یکسال بعد از عمل نباید در زیر نور مستقیم آفتاب یا اشعه سولاریوم قرار بگیرید. در زمان سولاریوم به دلیل اینکه پروتز نسبت به بدن زودتر حرارت خود را از دست میدهد، ممکن است فرد احساس کند که پس از انجام سولار پروتزش نرمتر شده است
هیچ گونه دلیل علمی مبنی بر این مسئله که خطر ابتلا به سرطان سینه در اثر جراحی پروتز سینه افزایش پیدا میکند وجود ندارد. از این رو میتوان گفت که پروتز سینه هیچ تاثیری بر روی بروز سرطان سینه و یا حتی افزایش احتمال آن نخواهد گذاشت
جراحی پروتز سینه هیچ تداخلی با سفر هوایی و سوار شدن به هواپیما ندارد. به این صورت که کاهش فشار هوایی در هنگام مسافرت با هواپیما هیچ گونه تاثیر منفی بر روی پروتزهای سینه نخواهد گذاشت. البته باید بدانید که انجام سفر هوایی تا ۲۴ ساعت بعد از عمل پروتز سینه ممنوع است و این مدت زمان نیز ممکن است با توجه به توصیههای پزشک افزایش پیدا کند
انجام پروتز سینه در دوران بارداری و یا شیردهی توسط پزشکان متخصص توصیه نمیشود. این مسئله به این دلیل است که در این دوره معمولا سینهها تغییر شکل پیدا میکنند و یا حتی در دوران شیردهی دچار افتادگی میشوند.
در واقع باید بگوییم به دلیل تغییراتی که در بافت سینه در این مدت زمان رخ میدهد میتواند باعث شود تا محل پروتزها بعد از جراحی و با گذشت زمان تغییر کند و باعث بدفرمی سینهها گردد.
امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی در جراحیهای زیبایی دیگر نیازی به تعویض مداوم پروتزهای سینه بعد از گذشت چند سال نیست. اما در صورتی که پروتزها در اثر ضربه شدید دچار پارگی گردند (تخلیه شوند) و یا حتی زمانی که فرم ظاهری آن تغییر کند نیاز به تعویض آن وجود دارد.
بسته به نوع پروتز و کیفیت آن احتمال پازگی پروتزها از ۱۰ تا ۲۰ سال به بعد وجود دارد. از این رو بایستی به صورت مداوم برای انجام معاینات لازم به پزشک متخصص مراجعه نمایید تا در صورت نیاز هر چه سریعتر پروتزها تعویض گردند.
البته باید بدانید که پازگی پروتزهای سینه چندان خطرناک نیست، به این دلیل که مواد پر کننده آنها کاملا با بدن سازگار میباشند و مشکلی برای فرد به وجود نمیآورند
در پاسخ به این سوال باید بگوییم بله این عمل میتواند به صورت همزمان انجام گیرد. در واقع پزشکان توصیه میکنند تا با انجام این دو جراحی به صورت همزمان، افتادگی و کاهش حجم سینهها به صورت کامل برطرف نمایند.
انجام جراحی ماستوپکسی همراه با جابه جایی نوک سینه و همچنین کاهش پوست اضافه آنها همزمان با لیفت سینه انجام میگیرد
درخواست شما با موفقیت ثبت شد