قیمت ایمپلنت فوری

قیمت ایمپلنت فوری در سال 1403، به‌طور میانگین 20 الی 40 میلیون تومان به ازای هر واحد است. این هزینه براساس برند ایمپلنت، دستمزد دندانپزشک و هزینه‌‎های جانبی تعیین می‌شود. 

هزینه ایمپلنت فوری

ایمپلنت فوری دندان به عنوان کاشت دندان یک روزه نیز شناخته می‌شود، روش نوین در دندانپزشکی برای جایگزینی سریع و موثر دندان از دسته رفته است. این روش به دلیل سرعت و کاهش تعداد جلسات درمانی محبوبیت زیادی دارد. ولی باید ببینید هزینه ایمپلنت فوری دندان چقدر است و آیا منطقی به نظر می‌رسد. هزینه ایمپلنت فوری دندان به طور میانگین برای هر واحد بین 20 تا 40 میلیون تومان متغیر است که بر اساس برند ایمپلنت، دستمزد دندانپزشک و هزینه‌های جانبی متغیر می‌باشد. 

در ادامه این مقاله از پزشک 24، به بررسی عوامل موثر بر قیمت، و مقایسه ایمپلنت فوری و معمولی پرداخته‌ایم تا راحت‌تر بتوانید برای انتخاب یکی از این دو تصمیم‌گیری کنید. با ما همراه باشید:

 

قیمت ایمپلنت فوری دندان

در جدول زیر قیمت ایمپلنت فوری دندان در شرایط مختلف را مشاهده می‌کنید. این قیمت‌ها تقریبی بوده و قیمت دقیق بعد از معاینه توسط متخصص ایمپلنت و انتخاب برند آن تعیین می‌شود.

نوع ایمپلنتقیمتتوضیحات
ایمپلنت فوری با لیزر30 تا 40 میلیوناستفاده از لیزر برای جراحی بدون خونریزی
ایمپلنت فوری دیجیتال35 تا 45 میلیون تومانکاشت دندان با دستگاه‌های دیجیتال برای افزایش دقت
ایمپلنت فوری دندان جلو25 تا 40 میلیون تومانبه دلیل حساسیت به زیبایی و نیاز به استفاده از روکش باکیفیت‌تر
ایمپلنت فوری با پیوند استخوان40 تا 60 میلیون تومانشامل هزینه جراحی و پیوند استخوان
مناسب‌ترین هزینه ایمپلنت فوری20 تا 25 میلیون تومانبرای برندهای اقتصادی‌تر مانند Dentium
بیشترین قیمت ایمپلنت فوری50 تا 60 میلیون تومانبرای برندهای لوکس مانند Straumann

 

 

چرا قیمت ایمپلنت فوری بیشتر است؟ 

اصلی‌ترین دلایل پرهزینه بودن ایمپلنت فوری عبارتند از:

  • نیاز به دندانپزشک‌های باتجربه‌تر
  • استفاده از تجهیزات و تکنولوژی‌های جدید
  • استفاده از برندهای معتبر و باکیفیت در ساخت ایمپلنت

عوامل موثر بر هزینه ایمپلنت فوری

موارد زیر مهم‌ترین فاکتورهای تاثیرگذار بر قیمت ایمپلنت فوری هستند: 

میزان تخصص و تجربه دندانپزشک

یکی از مهم‌ترین عواملی که بر هزینه ایمپلنت فوری تأثیر می‌گذارد، تخصص دندانپزشک است. دندانپزشکان باتجربه‌تر و سابقه بیشتر، معمولاً هزینه‌های بیشتری دریافت می‌کنند. این موضوع به دلیل دقت بالاتر و کاهش احتمال خطا در جراحی است. مراجعه به دندانپزشک غیرمتخصص برای کاشت سریع دندان، می‌تواند شما را با پیامدهای هزینه‌بر و جبران‌ناپذیری مواجه کند.

 

مطالب مرتبط: عوارض ایمپلنت فوری

 

اگر قصد انجام ایمپلنت سریع و فوری دارید، انتخاب یک متخصص ایمپلنت با تجربه بالا در این زمینه، مهم‌ترین فاکتوری است که باید به آن توجه داشت باشید. بهترین متخصصان ایمپلنت در شهرهای مختلف را می‌توانید در لیست زیر مشاهده کنید: 

برند ایمپلنت فوری

ایمپلنت برندهای متفاوتی دارد. برندهای زیمر، اشترومن و نوبل بیوکر جزو باکیفیت‌ترین و معروف‌ترین برندهای خارجی ایمپلنت محسوب می‌شوند که طبیعتا نسبت به ایمپلنت‌های معمولی‌تر، قیمت بالاتری دارند. در جدول زیر حدود قیمت برندهای مختلف ایمپلنت‌هایی که در ایران در دسترس هستند را مشاهده کنید. 

برندکشور سازندهحدود قیمت
Dentiumکره جنوبی۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان
Adinاسرائیل۱۲ تا ۱۷ میلیون تومان
MegaGenکره جنوبی۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان
Alpha Bioاسرائیل۱۸ تا ۲۲ میلیون تومان
ZimVie (Zimmer)آمریکا۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان
Straumannسوئیس۳۰ تا ۴۰ میلیون تومان
Nobel Biocareسوئیس۳۵ تا ۴۵ میلیون تومان
Astra Tech (Dentsply Sirona)سوئد۳۵ تا ۴۵ میلیون تومان
BioHorizonsآمریکا۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان
Cortexاسرائیل۸ تا ۱۲ میلیون تومان
 
قیمت‌های ذکر شده صرفا هزینه ایمپلنت فوری است و شامل هزینه جراحی و روکش دندان نمی‌شوند. هزینه نهایی بسته به شرایط کلینیک، نوع روکش انتخابی و دستمزد دندانپزشک متغیر خواهد بود.
 

مواد اولیه استفاده شده در ساخت ایمپلنت فوری

جنس مواد اولیه ایمپلنت یکی از عوامل اصلی تعیین‌کننده قیمت است. اکثر ایمپلنت‌های دندانی از تیتانیوم خالص یا آلیاژ تیتانیوم ساخته می‌شوند که به دلیل مقاومت بالا، بهترین گزینه محسوب می‌شوند.

تیتانیوم خالص معمولا گران‌تر از آلیاژهای تیتانیوم است. برخی از برندها نیز ایمپلنت‌هایی از جنس زیرکونیا تولید می‌کنند که به دلیل ظاهر زیباتر و رنگ نزدیک به دندان طبیعی، برای بیمارانی که به زیبایی اهمیت می‌دهند، مناسب‌تر است.

ایمپلنت‌ از جنس زیرکونیا معمولا گران‌تر از ایمپلنت‌های تیتانیومی است.

تجهیزات و تکنولوژی‌های قابل استفاده در کلینیک 

تجهیزات و تکنولوژی‌های مورد استفاده در کلینیک نیز تأثیر مستقیم بر هزینه ایمپلنت فوری دارند. کلینیک‌هایی که از سیستم‌های دیجیتال مانند اسکنرهای سه‌بعدی و دستگاه‌های CAD/CAM برای طراحی دقیق روکش استفاده می‌کنند، هزینه بیشتری دریافت می‌کنند.

این تجهیزات پیشرفته به دندانپزشک کمک می‌کند ایمپلنت را با دقت بیشتری در استخوان فک قرار دهد و روکش دندان را دقیقا متناسب با دهان بیمار طراحی کند.

موقعیت جغرافیایی کلینیک 

هزینه‌های ایمپلنت فوری در شهرهای بزرگ مانند تهران به‌دلیل دسترسی به تجهیزات پیشرفته و دندانپزشکان باتجربه، معمولا بالاتر از سایر استان‌هاست. 

در شیراز و مشهد نیز قیمت‌ها مشابه تهران است؛ اما در برخی کلینیک‌های کوچک‌تر ممکن است هزینه‌ها کمی پایین‌تر باشد. به‌طور کلی، هزینه‌ها در شهرهای بزرگ بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون تومان متغیر است.

 

هزینه‌های جانبی ایمپلنت فوری شامل چه مواردی می‌‎شود؟ 

زمانی که تصمیم به ایمپلنت دندان بدون درد و خونریزی می‌گیرید، علاوه بر هزینه‌های اصلی باید به هزینه‌های جانبی که در ادامه به آن‌ها اشاره شده است نیز توجه داشته باشید. 

هزینه‌های عکسبرداری از دندان 

قبل از انجام ایمپلنت بیمار نیاز به عکسبرداری‌های تخصصی مانند عکس پانورامیک وCBCT دارد. این تصاویر به دندانپزشک کمک می‌کنند که وضعیت استخوان فک را بررسی کرده و محل دقیق کاشت ایمپلنت را تعیین کند. هزینه این عکسبرداری‌ها معمولاً بین 500 هزار تا 1,5 میلیون تومان است.

هزینه جراحی‌های جانبی در صورت نیاز 

در برخی شرایط بیمار ممکن است نیاز به انجام پیوند استخوان یا لیفت سینوس داشته باشد. این جراحی‌های جانبی برای تقویت استخوان فک و ایجاد بستر مناسب برای کاشت ایمپلنت ضروری هستند. هزینه این جراحی‌ها معمولا بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان است.

هزینه تعویض قطعات ایمپلنت فوری بعد از چندین سال 

ایمپلنت‌ها نیاز به مراقبت و نگهداری دارند و پس از چند سال ممکن است نیاز به تعویض قطعات مانند اباتمنت یا روکش دندان باشد. هزینه‌های نگهداری یا تعویض قطعات ایمپلنت، بسته به برند ایمپلنت و نوع کلینیک متفاوت است.

اباتمنت قطعه‌ میانی ایمپلنت است که روکش ایمپلنت را به پایه یا فیکسچر آن متصل می‌کند. هزینه تعویض این قطعه معمولا 3 تا 7 میلیون تومان است و اگر از جنس تیتانیوم باشد، هر 5 الی 10 سال ممکن است نیاز به تعویض داشته باشد.
 

با توجه به بیشتر بودن قیمت ایمپلنت فوری، آیا این روش را انتخاب کنیم؟ 

برای انتخاب ایمپلنت فوری یا معمولی، هزینه نباید تنها ملاک تصمیم‌گیری باشد. شما ابتدا باید توسط یک متخصص ایمپلنت معاینه شوید تا مشخص شود که آیا کاندید مناسبی برای کاشت دندان یک روزه هستید یا خیر.

اگر جزو دسته افراد زیر هستید، شرایط مناسبی برای ایمپلنت فوری دارید و به احتمال زیاد دندانپزشک نیز پس از معاینه تخصصی، شما را کاندید این جراحی می‌داند:

  • تراکم استخوان فک کافی دارید. 
  • لثه‌های سالمی دارید.
  • از سلامت عمومی خوبی برخوردار هستید.
  • سیگار نمی‌کشید.
  • محدودیت بودجه ندارید.

 

ایمپلنت فوری ارزان

باتوجه به اینکه پروسه کاشت دندان یک فرایند بسیار حساس است، به هیچ عنوان استفاده از برندهای بی‌کیفیت ایمپلنت فوری را صرفاً به جهت هزینه پایین توصیه نمی‌کنیم. 

توجه داشته باشید که در صورت استفاده از یک ایمپلنت فوری ارزان، شاید در ابتدا هزینه کمتری پرداخت کنید، اما در آینده‌ای نه چندان دور قطعاً متحمل پرداخت هزینه‌های جانبی بیشتری برای تعویض ایمپلنت یا درمان‌های تکمیلی خواهید شد. 

توصیه ما این است که به‌جای استفاده از ایمپلنت‌های خیلی ارزان یا انجام کار توسط دندانپزشکان غیرمتخصص، از برندهای خوب اما مقرون‌به‌صرفه ایمپلنت مانند برندهای Dentium ،Cortex یا Adin استفاده کنید که میانگین قیمت آن‌ها 10 تا 17 میلیون تومان به ازای هر واحد (بدون در نظر گرفتن هزینه‌های روکش دندان و جراحی) است.

سخن نهایی

ایمپلنت فوری یک روش پیشرفته برای جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته است که هزینه آن به عوامل متعددی بستگی دارد. اگرچه قیمت ایمپلنت فوری بالاتر از روش‌های سنتی است، اما در برخی شرایط مانند زمانی‌که شما یکی از دندان‌های جلوی خود را از دست داده‌اید، زمان کوتاه‌تر درمان و نتایج طبیعی این روش قطعاً ارزش سرمایه‌گذاری را دارد.

 

سوالات متداول

1- چرا ایمپلنت فوری قیمت بیشتری دارد؟ 

به دلیل استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته و نیاز به دقت بیشتر در کاشت دندان.

2- بهترین و گران‌ترین برندهای ایمپلنت فوری کدام‌اند؟ 

Straumann، Nobel Biocare، MegaGen، Alpha Bio.

3- آیا بیمه هزینه ایمپلنت فوری را پوشش می‌دهد؟ 

باتوجه به اینکه ایمپلنت جزو خدمات زیبایی دندان محسوب می‌شود، معمولاً بیمه‌های درمانی هزینه‌های آن را پوشش نمی‌دهند مگر آنکه از دست دادن دندان در موارد خاص مانند آسیب‌های ناشی از تصادف رخ داده باشد.

4- اگر فرد نیاز به پیوند استخوان داشته باشد، هزینه ایمپلنت فوری آن افزایش می‌یابد؟ 

پیوند استخوان در صورت نیاز، هزینه ایمپلنت فوری را به میزان 5 الی 10 میلیون تومان افزایش می‌دهد. 

 

پزشک ۲۴ مرجع تخصصی زیبایی دندان

 

ماریا نصیری

نویسنده این مطلب:

من ماریا نصیری، با بیش از 5 سال سابقه تولید محتوا در حوزه پزشکی و سلامت، در کنار شما هستم و تلاش می‌کنم با نوشتن مقالات جامع و پژوهشی در این زمینه، آگاهی عمومی شما را در حوزه سلامت افزایش دهم. ایجاد محتوایی مفید و کاربردی، نیازمند درک عمیق از مباحث پزشکی و به‌روزترین اطلاعات علمی است. تمام تلاش من در پزشک 24 این است که مفاهیم پیچیده پزشکی را با زبان ساده و قابل فهم بیان کنم تا اطلاعات دقیقی در مورد انواع جراحی‌های زیبایی به‌دست آورید.
5 1 رای
امتیازدهی به این مطلب
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها