جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

بهترین پماد برای درمان سوختگی با لیزر؛ بعد لیزر چه پمادی بزنیم؟

بهترین پماد برای درمان سوختگی چیست؟ بعد لیزر با توجه به میزان شدت و ناحیه مورد نظر می‌توان از پمادهای متفاوتی (بسته به نظر پزشک) استفاده کرد. از کرم‌های درمان سوختگی لیزر می‌توان به پماد AD، کرم ویتامین E، کرم ترمیم‌کننده لاروش پوزای، کرم سیکالفیت، پماد آلفا و زینک اشاره کرد.

بهترین پماد برای درمان سوختگی با لیزر

انتخاب بهترین پماد برای درمان سوختگی بعد لیزر اهمیت زیادی در زیبایی و سلامت پوست صورت و بدن شما دارد. زیرا یکی از عوارض احتمالی لیزر موهای زائد، سوختگی و التهاب پوست است که برای پیشگیری از این عارضه باید دستگاه لیزر متناسب با نوع پوست شما تنظیم شود و اپراتور لیزر از مهارت و تجربه کافی برخوردار باشد. اما گاهی به دلیل افزایش حساسیت پوست و یا عدم مهارت اپراتور، سوختگی بعد از لیزر اتفاق می‌افتد. در این موارد باید وارد پروسه درمان شده و با توجه به نوع سوختگی از پماد برای بعد از لیزر استفاده کنیم.

در این مقاله از پزشک ۲۴ قصد داریم به بررسی بهترین پماد برای درمان سوختگی با لیزر و تسریع فرآیند بهبود پوست بپردازیم. با ما همراه باشید:

 

پیش از هر چیز اگر قصد انجام لیزر موهای زائد را دارید باید برای جلوگیری از عوارض و سوختگی ناشی از آن به بهترین مراکز لیزر مراجعه کنید، در ادامه لیستی از بهترین مراکز لیزر موهای زائد در شهر تهران و سایر شهرها آورده شده است:

بهترین مراکز لیزر موهای زائد 
بهترین کلینیک لیزر در تهران
بهترین کلینیک لیزر در غرب تهران
بهترین مرکز لیزر در شرق تهران
بهترین کلینیک لیزر موهای زائد جنوب تهران
بهترین مرکز لیزر مشهد
بهترین مرکز لیزر اصفهان

 

بهترین پمادها برای درمان سوختگی لیزر

بعد از لیزر چه پمادی استفاده کنیم؟ مکانیسم عمل لیزر موهای زائد، ایجاد گرما در فولیکول مو است. این گرما به مرور زمان باعث سست شدن و از بین رفتن فولیکول مو می‌شود. اگر گرمای تابیده شده تحت کنترل نباشد و یا پوست حساسیت زیادی نشان دهد، سوختگی و تغییر رنگ پوست ناحیه لیزر شده اتفاق می‌افتد.
به صورت کلی استفاده از کمپرس سرد و کرم‌های ترمیم‌کننده بعد از هر جلسه ی لیزر به طرز چشم‌گیری در کاهش این عوارض تاثیر دارد.

در زیر انواع پماد بعد از لیزر را به همراه لینک خرید مستقیمشان می‌توانید مشاهده کنید:

موارد بالا از جمله نمونه‌های پماد بعد از لیزر موهای زائد محسوب می‌شوند. تقریبا همه این موارد با دارا بودن خاصیت ضد التهابی، باعث تسکین درد و تورم پوست آسیب دیده می‌شوند، اما سه پماد بعد لیزر موی زیر از مزیت گیاهی بودن هم برخوردارند:

  • کرم ترمیم کننده سیکالفیت و لاروش پوزای در از بین رفتن لک ناشی از سوختگی نیز موثر هستند.
  • پماد آلفا نوعی پماد گیاهی است که با دارا بودن موادی مثل عصاره آلوئه ورا و موم زنبور عسل برای کاهش التهاب ناشی از سوختگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • پماد کالاندولا نیز یک پماد گیاهی بوده که ماده اصلی تشکیل دهنده آن، گل همیشه بهار است. خاصیت ضد التهابی و ضد باکتری کالاندولا باعث تسکین درد، تورم و خارش در ناحیه سوختگی می‌شود.
پماد بعد از لیزر
بهترین پمادها برای درمان سوختگی لیزر

عضویت پزشکان

 

پماد بعد از لیزر زینک

زینک یکی از رایج ترین و موثرترین پماد بعد لیزر موهای زائد است. زینک اکساید خاصیت ضد التهابی دارد و به ترمیم پوست کمک می‌کند. همچنین مانند لایه‌ای محافظ روی سطح پوست قرار گرفته و مانع از رسیدن میکروب و باکتری به پوست آسیب دیده می‌شود. اگر بعد از جلسه ی لیزر از پماد زینک اکساید استفاده کنید تاثیر فوق العاده آن را در کاهش التهاب پوست مشاهده خواهید کرد.

 

زمان استفاده پماد برای بعد از لیزر

همانطور که گفتیم، استفاده از پماد بعد از لیزر موهای زائد باعث تسکین درد، کاهش التهاب و تسریع روند بهبودی می‌شود. پس از آنکه جلسه لیزر به اتمام رسید، بدن خود را با آب سرد بشویید تا اگر ژل لوبریکانت روی پوست باقی مانده است کاملا تمیز شود.
بعد از آنکه پوست خود را به طور کامل خشک کردید و رطوبتی باقی نماند می‌توانید از کرم‌های ذکر شده بر روی پوست ناحیه مورد نظر بزنید و هر ۴-۶ ساعت آن را تمدید کنید.
استفاده از ترمیم کننده در ۷۲ ساعت اول بعد از لیزر، بیشترین کارایی را دارد و معمولا پس از آن نیازی به استفاده نیست؛ مگر آنکه پوست دچار سوختگی واضح و شدید شده باشد که در آن صورت باید توسط پزشک معاینه شوید و تحت درمان قرار بگیرید.
توجه داشته باشید بلافاصله بعد از لیزر نباید از آب داغ و شوینده استفاده کنید زیرا باعث افزایش حساسیت و آسیب پوستی می‌شود.

 

اگر تمایل دارید با رفع موهای زائد قسمت‌های مختلف بدن آشنا شوید، به مقالات زیر مراجعه کنید:

لیزر موهای زائد بیکینی

لیزر موهای صورت

لیزر زیر بغل

لیزر مو پشت لب

 

مزایای استفاده از پماد برای بعد لیزر

پس از انجام لیزر موهای زائد به دلیل گرمایی که اشعه لیزر تولید می‌کند پوست، خشک و ملتهب می‌شود. حتی ممکن است سد محافظتی پوست آسیب ببیند و مستعد ورود میکروب‌ها به بدن شود. پس استفاده از بهترین پماد برای درمان سوختگی با لیزر که خاصیت ضد باکتری داشته باشد، می‌تواند به کاهش التهاب، تسکین درد و محافظت پوست در برابر عفونت کمک کند.

بعد لیزر چه پمادی بزنیم
بعد لیزر چه پمادی بزنیم

نکات مهم انتخاب بهترین پماد بعد لیزر

اولین و مهم ترین نکته در انتخاب پماد برای بعد لیزر، استفاده از کرم معتبر و مورد تائید وزارت بهداشت است. کرم‌های دست ساز که در کارگاه‌ها و عطاری‌ها تولید می‌شوند و تاییدیه وزارت بهداشت را ندارند، به جای تاثیرگذاری مثبت روی پوست شما ممکن است باعث عوارض جبران ناپذیری شوند.

نکته بعدی در انتخاب نوع کرم، توجه به نوع پوست و میزان آسیب دیدگی بعد از لیزر است. پزشک با توجه به میزان التهاب و خشکی پوست شما و نوع لیزری که انجام داده‌اید، بهترین پماد برای درمان سوختگی با لیزر را به شما پیشنهاد می‌کند.

نکته آخر هم این است که باید توجه داشته باشید که بعد از لیزر از پمادهای حاوی مواد تحریک کننده مثل الکل، پارابن، عطر و رنگ مصنوعی استفاده نکنید زیرا باعث افزایش التهاب و تحریک پوستی می‌شود.

 

عضویت پزشکان

 

سخن نهایی

مراقبت صحیح و استفاده از محصولات مناسب پس از لیزر، نقش مهمی در دستیابی به نتایج مطلوب و حفظ سلامت پوست دارد. انتخاب بهترین پماد برای درمان سوختگی با لیزر، با خاصیت ترمیم کنندگی و ضد التهابی می‌تواند به روند بهبود سوختگی یا حساسیت پوست بعد از لیزر کمک کند.

 

سوالات متداول

۱- بعد لیزر چه پمادی بزنیم؟

برای تسکین درد و التهاب ناشی از لیزر بهتر است بعد از هر جلسه، از پماد ترمیم کننده استفاده کنید. این کار باعث محافظت پوست در مقابل عوامل محیطی مثل نور خورشید و عفونت ها می‌شود. همچنین به روند بهبود و کاهش التهاب پوست سرعت می‌بخشد. پمادهای حاوی عناصر ضد التهابی و مرطوب کننده مثل کرم آلوئه ورا، زینک اکساید و آبرسان هیالورونیک اسید از جمله کرم‌های موثر در این زمینه هستند.

۲- بعد از لیزر صورت چه پمادی بزنیم؟

مهم ترین اصل در مراقبت بعد از لیزر صورت، استفاده مرتب از کرم ضدآفتاب با SPF بیشتر از ۳۰ است. طی ۷۲ ساعت اول بعد از لیزر، ضد آفتاب در طی روز (حتی در منزل) باید هر ۳ ساعت تمدید شود. در غیر این صورت احتمال ایجاد لک و حساسیت پوست صورت بسیار افزایش می‌یابد. استفاده از کرم زینک اکساید و مرطوب کننده ی آلوئه ورا نیز در کنار ضدآفتاب مفید است. البته استفاده ی زیاد آن، برای پوست چرب و مستعد جوش توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است باعث ایجاد جوش صورت شود.

 

پزشک ۲۴ مرجع تخصصی زیبایی و جوانسازی پوست

منبع: healthline

 

نیلوفر علیزاده

نویسنده این مطلب:

دکتر نیلوفر علیزاده هستم. پزشک عمومی؛ که سال ۱۴۰۱ فارغ التحصیل شدم و حدود یک ساله در حوزه زیبایی فعالیت دارم. بوتاکس، فیلر، مزوتراپی، مادلینگ صورت با متد MD‌cods ازجمله فعالیت‌های من در این حوزه هست. امروزه با توجه به گسترده‌تر شدن اقدامات زیبایی نیاز بیشتری به افزایش اطلاعات در این زمینه حس میشه. من و همکارانم سعی داریم با تحقیقات گسترده و تولید محتوا در این زمینه به شما کمک کنیم تا اطلاعات علمی و کارآمدی رو کسب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

عضویت پزشک
درخواست شما با موفقیت ثبت شد
کارشناسان ما به زودی با شما تماس میگیرند
شبکه های اجتماعی ما: